Ventilation

Vi udfører en bred vifte af opgaver inden for ventilation. Læs mere om, hvad vi kan gøre for netop dig.

Alt indenfor ventilation

Skal du have monteret et bedre ventilationssystem? AP Montage har stor erfaring med speciale indenfor netop ventilationsmontage. Mange ved, at et sundt indeklima er vigtigt for både din og din boligs sundhed. Det gælder både i hjemmet og på arbejdspladsen. Hvad folk ofte ikke ved er, hvordan de opnår et sundt indeklima. Skal du til at holde vinduerne og dørene åbne i december? Med god ventilation er det slet ikke nødvendigt.

Boligventilation

De fleste er med på, at isolation spiller en stor rolle for et sundt indeklima, men uden en god ventilation kan isolationen faktisk være med til at ødelægge det sunde indeklima. Derfor er ventilation så vigtigt! Ventilationsanlæg fjerner de sundhedsskadelige partikler og bakterier, der kan opstå under f.eks. madlavning. Ventilation er også vigtigt efter f.eks. et dejligt langt bad, hvor luftfugtigheden stiger og kan gøre skade på boligen.
Ventilationsanlæg er altså vigtige for både dig og din bolig.

Ventilation til erhverv

Mangler din virksomhed et professionelt ventilationsanlæg? For AP Montage er der ikke et projekt, der er for stort eller kompliceret. Vores erfarne ventilationsmontører står klar til at gå i gang med netop din opgave. Har du et specielt projekt, er du velkommen til at skrive til os. Så vejleder vi gerne og giver et realistisk bud på en løsning fra AP Montage.
Er du i tvivl om noget, så kontakt os allerede i dag på telefon eller mail. Så hjælper vi dig gerne på vej til et sundere indeklima.

Ventilationsmontage

Et sundt indeklima er lige så vigtigt på arbejde som det er derhjemme. Hos AP Montage har vi specialiseret os i ventilationsmontage og vores mange kyndige medarbejdere har alle fokus på høj kvalitet efter markedets standarder. Skal du have ventilationsanlæg i Aalborg? Hos AP Montage leverer vi altid, hvad vi har lovet.

Hvad tilbyder vi?

Kort fortalt tilbyder vi alt indenfor ventilationsmontage. Vi har meget erfaring med netop ventilationsmontage og går op i, at vores arbejde er af høj kvalitet. Hos AP Montage får du kvalitetsbevidste samt tidsbevidste montører, der gør noget ekstra ud af at overholde aftalerne. Det er vigtigt for os, at du kan stole på vores arbejde, og at det bliver udført til tiden.

Kan vi montere din ventilation?

Hos AP Montage har vi 8 dygtige ventilationsmontører, der kan klare alle typer opgave. Der er ikke noget, der er for stort eller for småt. Har du et specielt projekt, du mangler ventilationsmontør til, så kontakt os allerede i dag og hør, om det er noget vi kan hjælpe med!

Tlf.: 28 15 35 34

Mail: Kontakt@ap-montage.dk